maanantai 8. kesäkuuta 2009

herra harvahammas

tänään huomasin Lakulta puuttuvan 2 yläetuhammasta. Pienet reijät vain olivat hampaiden paikalla. Lisää on varmasti lähdössä lähiaikoina, joten olen odottavaisin mielin :). Heitin Lakulle pakkasesta otetun lelun ja sehän villiintyi täysin. Poika oli niin nopea liikkeissään etten ollut ennen nähnytkään, kun se heitteli lelua edestakaisin nurmikolla. Tänään tulimme takaisin Helsingistä, jossa olimme koko viikonlopun ajan. Helsingin väenpaljous sai Lakun olemaan valppaana koko ajan eikä se meinannut asioiltaan suoriutua kun aina oli joku ihminen, lintu, orava, koira ym. jota tuijottaa tai jahdata :). Toisiin kivoihin koiriin ja niiden omistajiin törmättiin lenkkeillessä ja todella mielenkiintoinen ilmiö tapahtui kun Laku näki ison koiran (Teki näin vain tämän koiran lähettyvillä, ei muille isoille koirille. En muista rotua), Lakulla nousi karvat pystyyn koko selän pituudelta!! Iso koira oli vain rauhallinen ja seisoskeli paikallaan kun Laku hyppi ja nuoli toisen kuonoa. Ensimmäisen kerran kun Laku näki itsensä kokovartalopeilistä, sillä nousi selän karvat pystyyn ja joskus vähän kun se ei ole oikein varma mitä se näkee ja epäilyttää.

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Haha Frodolla käy ihan samalla tavalla jos se vähän säikähtää jotain 8D Siltäkin lähti eilen ekat hampaat, aika samaa vauhtia näyttävät etenevän (:

M.A kirjoitti...

en tiennytkään että niin voi tapahtua koirilla :D, kun se ei tarkoita mitään uhottelua ym. on se vaan hauskannäköistä. Kyllä todella samassa vauhdissa mennään kehityksessä :)