sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

hammasuutisia...

...Ja mökkeilyä. Eilen vietimme koko päivän mökillä. Hieno ilma sattui sille päivää. Porukalla käytiin uimassakin Laku mukaanlukien. Laku riehaantui uimisesta niin paljon, että säntäili edestakaisin mökin pihalla. Taas uidaan... kuivatellaan auringossa Sitten hammaskuviin.. otettiin kuva kuinka kulmahampaista alkaa kasvaa uudet tilalle. Eilen irtosi sitten alaoikealta kulmahammas.. hukkaan meni kylläkin. Laku on vain niin hassun näköinen kun sillä ei ole kulmahammasta.. heheh. no tässä kuva kulmurin kasvusta.

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Ompas Laku ollut taas vesipeto ;)
Meillä Frodolla näyttää hammastilanne ylhäällä tismalleen samalta, kulmahampaat eivät vain meinaa millään edes alkaa heilumaan. täytyy nyt urakalla riepottaa jotain lelua että lähtisivät (;

Laura kirjoitti...

Eppu on niin jäljessä noiden korvien nousemisen suhteen, mutta taitaa viilettää ohi hampaiden kanssa!

Meillä enää jäljellä ala-kulmahampaat nimittäin. Kaikki muut ovat jo vaihtuneet!

Ylä-kulmureista lähti jonkun verran verta, minkä huomasin Epun leluja tai luita katsellessani. Ja muutenkin kulmahampaiden lähtö on herättänyt erityisen paljon luiden jäystämishaluja!!

Takahampaat taas ovat vaihtuneet kuin huomaamatta, sillä tarkkaa aikaa en osaa niiden vaihtumiselle edes sanoa. Mutta muutamaan otteeseen Epun suusta oli verta tullut kaveri-koirien vaaleille turkeille heinäkuun alussa.

Mutta vesipetoa ei meidän Epusta kyllä saa millään! Kerran on pikku jättiläinen tipahtanut vahingossa vantaanjokeen ja viime viikolla juoksi vahingossa laiturilta mereen! Ei Eppu hätäänny, mutta ei kyllä näytä tipan tippaa tykkäävänkään :)

Kerran olen Epun turkin pessyt ja siinäkin vaiheessa itse ensikastelu oli kuin loukkaus Hänen Korkeudelleen, mutta shampoon hierominen taas vaikutti olevan aika nautinnollistakin ;) Ja pesuaineen poishuuhtelu ei sitten ollutkaan niin kauheaa. Kuivauskin meni oikein mukavasti kun sai pyyhkeessä köllötellä emännän sylissä <3