torstai 6. elokuuta 2009

4.8.09 match show kauhajoki

Saavuimme Kauhajoelle Tommin Tallille ja väkeä oli jo hirveästi. Parkkeerasimme auton ja etsimme ilmoittautumisjonon pään. Heeleri tunnistettiin 2 kertaa :). Osallistujia oli varmaankin yht. yli 150. Pntuluokkaan sai osallistua alle vuoden ikäiset, joten ilmoittauduimme siihen. Kilpailijoita pentuluokassakin oli n. 50 osallistujaa. Ilmoittautumisjono jatkui taaksemme vielä samanlaisena kuin edessä. Teimme pieniä ringinkiertoharjoituksia ja ohituksia vielä ennen omaa vuoroa. Vaihdoin sitten näyttelyhihnaan kun piti mennä kehään. Olimme numerolla 28 ja kehään mentiin pareittain. Meille sattui pariksi hieno Afgaaninvinttikoira. Pöydällä pitäminen meni hyvin. Laku antoi katsoa hampaat ym. mutta oli hieman kyyry asento. Jäimme toiseksi vinttikoiralle ja sijoituimme siniseen kehään. Sinisessä kehässä kaikki koirat menivät yhtäaikaa kehään ja meidät kutsuttiin kerran vielä jatkoon, mutta sitten tipuimme. Oli kyllä hyvä reissu ja nyt tiedän alkaa harjoittaa Lakua sellaisissa asioissa joita näin että oli hieman hankalempia mennä, kuten kehässä toisen koiran perässä meneminen, Laku olisi halunnut heti juosta sen toisen koiran kiinni :). Näyttelyasentoakin pitää harjoittaa. Tällä kertaa vain pidin namupalaa Lakun nenän edessä, mutta seuraaviin voisin ruveta asettelemaan asentoon. Myöskin sopivan namun löytäminen on seuraava juttu myös. Ei oikein nakit ja lihapullat vetäneet vertoja toisten koirien tuoksuille :)

3 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Wau kivastippa teillä alkoi mätsäritouhut ;) Tuntuu että Frodokin tarvitsisi erityisesti tuossa harjoitusta, ettei hajujen perässä lähde mihinkään harhailemaan, vaan keskittyisi kunnolla.
Mites Lakun hampaat muuten voivat ?

M.A kirjoitti...

se yksi ainut hammas vielä junnaa paikallaan.. ensiviikolla voisin jo käydä näyttämässä el.lääkärillä ja poistattaa sen. Samalla olisi hyvä tehdä puolivuotistarkastus että poika kehittyy hyvin ja kaikki on kunnossa. Joo, oli aikamoinen kokemus tuo match show! Kaikesta oppii :)

Veera kirjoitti...

Jep, meilläkään ei ole mihinkään varsinaisesti edennyt hammastilanne, mutta nyt molemmat sentään heiluvat, toinen ihan selvästi. Joten luultavasti irtoavat pian (: Mutta jos ei niin sitten kyllä varmaan ensi viikolla poistetaan.