maanantai 31. elokuuta 2009

Heeler-leiri 30.8.2009

30.8.2009 Lähdettiin Lakun kanssa Heeler-leirille Punkalaitumelle. Matkaa koto-ovelta ei tullut kuin 50 km. ja matka meni hyvin, vaikka tie olikin mutkainen ja luulin että Laku oksentaisi autoon tai ainakin perille päästyämme, mutta ei onneksi :) Perillä Laku oli hieman hämmentynyt ja kurkki auton takaa muita heelereitä :) sitten olisi ollut kiva jo vähän leikkiäkin toisten kanssa, mutta me lähdettiin etsimään näyttelypaikkaa ja Lakun veljiä, siskoa ja äitiä, jotka olivat myös tulleet leirille. Veli Voitto (Dreamdust Meriadoc) omistajineen, veli Capu (Dreamdust Peregrin) omistajineen, sisko Stella (Dreamdust Elanor) omistajineen ja äiti Selma (Be'löfs Filipa)omistajineen. Laku nautti suunnattomasti kun pääsi leikkimään veljiensä kanssa ja heti kun Stella tuli häkistä ulos Laku innostui leikkimään sen kanssa ja näytti kyllä siltä että he olisivat vielä muistaneet viime kerran leikit, kun heti hännänheilutukset ja paini alkoi :D. Oikealla Voitto, keskellä Stella, vasemmalla ylhäällä Capu ja vasemmalla alhaalla Laku. Vasemmalla Stella ja oikealla Laku. (Stellan terästuijotus kaataa vahvemmankin miehen :)) Vasemmalla Voitto ja oikealla Capu tekee nenäkkäin tuttavuutta :) Veljekset riehaantuu :D Reissu oli ihan mahtava, kun näin Lakun kaksi muuta veljeä. Nyt olen sitten nähnyt kaikki Dreamdust pennut luovutuksen jälkeen :). Kovasti on kaikissa samaa näköä, mutta Voitto ja Capu olivat saaneet enemmän massaa ja näyttivät oikein jo aikuisilta heelereiltä :). Kaikki edelliset säkämittailut ovat sitten olleet kovasti väärässä, koska leirillä mittailtiin säkää ja Laku sai tuloksekseen 27,4 cm. :D hah... se niistä mun mittaamisista ;D. Tässä on kaikista hieno ryhmäkuva: Vasemmalta: Selma, Stella, Voitto, Laku, Capu. Hetken rauhoituimme ja kerkesimme siinä jutella, ihmetellä, ilmoittautua näyttelyyn, laittaa koirat kuntoon ja mennä näyttelypaikalle kun Heelereidren epävirallinen leirinäyttely aloitettiin ja pennut kutsuttiin kehään. Lakun seurana pentunäyttelyssä oli Dreamdust-veljet ja Bovenop-pentu, eli kisassa mukana yht. 4 koiraa. Laku oli ollut ihmeen rauhallinen ja sama meno jatkui kehässä. Laku keskittyi seisomiseen hienosti ja toisin kuin match showssa Kauhajoella, Laku liikkui kehässäkin hyvin. Palkintopöytä oli kyllä huikea!! Laku seisoi pöydälläkin hienosti ja antoi tuomarille pusunkin, ensin kun varovasti kurotteli :). Sijoituttiin ykköseksi eli oltiin PEK-I ja saatiin ruusuke ja koiranruokaa. Koska narttujen luokassa oli vain yksi osallistuja, Lakun sisko, hän jatkoi sitten Lakun kanssa seuraavaan kehään, jossa valittiin ROP-pentu. Laku valittiin ROP-pennuksi!! :D ja saatiin kaksi ruusuketta ja kaksi pokaalia, toinen pokaali on kiertopalkinto, mutta toisen pokaalin saamme pitää :). Joten näyttely ei olisi voinut paremmin mennä. Tässä vielä tuomarin, Eeva-Maija Lehtisen arvostelu: "Hyväntyyp. nuori koira. Vankka hyvä luusto. Hyvät linjat. Oikea turkin laatu. Kauniit värit. Hyvät kulmaukset. Liikkuu kauniisti hyvällä askeleella." PEK-I ROP-pentu

3 kommenttia:

Veera kirjoitti...

vau onpas komea viimeinen poseeraus (: Hienoja kaikki sisarukset, harmi kun meiltä jäi leiri väliin... Mutta ensi vuonna ehkä sitten ;)

Elina kirjoitti...

Oli kyllä onnistunut päivä ja kyllä Laku ansaitsi päivän ROP-pentutittelin, niin kauniisti nuori mies liikkui:)

M.A kirjoitti...

Jep, onnistunut reissu ja ens vuonna toivottavasti sama jengi koolla ja Frodo ja Moriz mukaan :). Kiitos Elina :) Lakulta ja muilta hyvä suoritus.