keskiviikko 4. marraskuuta 2009

ensilumi

JEEEEE!!! nyt se vihdoin tulee.. talvi :) iltalenkille lähdettiin siinä 11 aikaan illalla ja huomattiin Lakun kanssa iloksemme että lunta satoi oikein kunnolla, ihan vain pieniä hippuja. Laku innostui kovasti kun ei ollut nähnyt lunta sitten pentuaikojen ja juoksi katulampun loisteesta tulleita lumihiutaleen varjoja kiinni :). Kyllä se sitten älysi napata niitä ihan oikeita lumihiutaleitakin sieltä ilmasta kiinni. Laku juoksi pihalla ja nuuhki koko ajan ja tein sille lumipallonkin ja Lakuhan riehaantui täysin leikkimään pallon kanssa. Se oli hauskaa katseltavaa. Miltähän huomenna mahtaa ulkona näyttää jos sataa tähän malliin koko yön.. nyt vain nukkumaan ja odottamaan huomista :)

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Hahhah, meillä oli ihan samat reaktiot ensilumeen pari viikkoa sitten 8D Eilen satoi sitten jo enemmän lunta, ja aamulenkillä Frodo ei edes malttanut ravata vaan veteli laukalla koko ajan :D

M.A kirjoitti...

joo Laku kanssa. Se ottaa takajaloilla tasajalkaa vauhtia ja sen mielestä on kivaa jos vähänkin sutii :) lisää vettä myllyyn ja kovalla vauhdilla lähtö ja taas sutiminen :) voi hauska poika! :)