sunnuntai 1. marraskuuta 2009

uusi puheenaihe

Tänään käytiin mielenkiintoinen keskustelu avokkini kanssa, nimittäin puhe uudesta perheenjäsenestä nousi esille. Uusi perheenjäsen olisi kaikista otollisin ensivuonna kevään paikkeilla. Vielä ei olla päätetty olisiko uusi tulokas samaa rotua kuin Laku, mutta tässä vaiheessa kallistun ehdottomasti Lancashire Heeleriin :). Nyt aiheesta innostuneena selailen kaikki kasvattajat läpi ja katson kenellä olisi pentusuunnitelmia. Lakusta meinataan kyllä tehdä isi jossain vaiheessa, mutta ensikeväänä saattaa olla liian aikaista näille pentusuunnitelmille. Se me tiedetään että uusi tulokas on paimenkoira, mutta kaikki muu ratkeaa aikanaan :D.

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oi oi oi oi!!! Jee! Me ollaan avokin kanssa puhuttu ihan samaa! Me ollaan kyllä ihan varmasti kasvattamalla perhettä toisella hiilukalla. Ja Ruotsista varmaan haetaan koiru jo toistamiseen.

Keväällä mekin mietittiin... Odotetaan nyt ensin, että Eppu täyttää vuoden edes :) Kyllä se jo niin kovasti kaveria kaipaileekin!

M.A kirjoitti...

:D vau!!!! on nää hiilukat vaan vienyt sydämen <3. Mekin aateltiin että kun Laku on vuoden niin sitten. :) ja kuten teillä, meilläkin koira kaipaa kaveria. Me meinataan täältä Suomesta sitten kun tulee sopiva kohdalle.. ja sekin olisi poika :).

Katja kirjoitti...

Jee... Hyvä hyvä toinen koira..!
Mäkin tahtoisin jo toisen koiran, mutta tuo mun avokki ei oikein oo innossain ajatuksesta.
Aattelin kyllä, että jos Säteelle tulee pennut niin sitten.
Pitäis puhua vain tuo ukko ympäri.

M.A kirjoitti...

niin.. olis kyllä hienoo jos Lakun poika saataisiin, mutta voihan niin jossain elämänvaiheessa käydä :). Oooiiii kun olis varmaan sulosta jos Säteelle tulis pentuja!! :). se ukon taivutus on jo ainakin hyvin lähtenyt käyntiin ;) eiköhän se helly jossain vaiheessa uuteen pentuun ja kaveriin Säteelle!