torstai 10. syyskuuta 2009

Furminator

Otsikko kertoo jo kaiken. Ostin Lakulle furminatorin, ja heti kokeilimme sitä. Se on kyllä loistava!! karvat lähtivät paljon paremmin kuin pelkällä kammalla koskaan. Kunhan vaan muistaa vielä nykiä kaikki ne irtokarvat mitä kampa irrotti, ettei sitten peräpäässä ole tukko karvoja joita voi sitten jaella jokapaikkaan ;) varsinkin kun tänään on siivouspäivä :) Tänään mentiin pihalla vähän tottelevaisuutta. Liikesarjaan kuului paikallaan makaamista, seuraamista kytkettynä ja ilman, maahanmenoa ja seisomista liikkeestä, luoksetuloa ja sivulle istumista. Kaikki harjoitukset onnistuivat, mutta aina välillä Lakulle oli epäselvää mitä mä haluan sen tekevän. Todella hyvin Laku seurasi ja jäi paikalleen seisomaan kun näytin käsimerkillä stop ja pystyin ongelmitta jatkamaan kävelyä eteenpäin. Liikkeestä maahanmeno ja istumaan jääminen olivat hieman hankalampia, mutta Laku suoriutui niistäkin. Olisi tosi kiva mennä kokeilemaan möllitokoon näitä meidän taitoja, mutta missään lähellä ei sellaista ole. No, kyllä se harjoittelu tässä kerrostalon pihallakin ihan mukavaa on :)

3 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Oho, tollanen olisikin aika kätevä 8D Meilläkin Frodosta lähtee jo sen verran karvaa, että melkein päivittäin täytyy harjata ja siltikin niitä tippuu aina vaan :D

Laura kirjoitti...

Meillä kans ihan sama juttu!

Mutta veikkaan, että kyseessä on vaan pentukarvan vaihtuminen "karheampaan", joten ei toivottavasti ole ihan pysyvää tämä karvojen (ainakaan näissä määrin!) löytyminen joka puolelta kotia.

M.A kirjoitti...

Meilläkin rupes oleen jo niin paljon karvaa jokapaikassa että tällaisen hankkiminen (sopivan alennuksen sattuessa) oli järkevää! Yksi harjauskerta tuotti kourallisen karvaa :) ja Laku näyttää paljon paremmalta.