tiistai 29. syyskuuta 2009

välipäiviä

Oltiin Lakun kanssa viikonloppuna tätini luona kylässä ja kivaa oli :) Laku leikki hienosti poikien (2 ja 4 vuotiaat) kanssa ja me tädin kanssa lakkailtiin kynsiä ;). Uudestaankin oltaisiin menossa kun Laku teki niin syvän vaikutuksen poikiin :). Tänään pidettiin Lakun kanssa välipäivää harjoitteluista. Käytiin aamuselta lenkillä ja tein vähän ompelutöitä :). Askartelin Lakulle herkkupaketin, tälläkertaa maitopurkista jonka sisälle laitoin vessapaperirullia ja täytin muutamalla namilla. Kylläpä Laku innostui ja viihtyi tekeleen parissa jopa puolisen tuntia :) ennenkuin löysin silpun olohuoneen lattialta :D. Eilen ilmoitin Lakun Turun kansainväliseen koiranäyttelyyn (29.11.2009) junioriluokkaan ja huomenna olisi tarkoitus saada tehtyä osallistumisilmoitus Turun pentunäyttelyyn (8.11.2009) ja vielä kaiken lisäksi ilmoittaa Laku Helsingin voittajanäyttelyyn junioriluokkaan (12.12.2009). Monenlaista näyttelyesiintymistä tiedossa loppuvuodelle.

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Uuh! Eli olette tulossa Hkiin joulukuussa! Voitaisiinko pohtia tapaamista, jos vaan näyttelyltä ehditte? Sen jälkeen varmastikin.

Mikä muuten on voittajanäyttely?

M.A kirjoitti...

heips, tässä on heti suoraa tietoa SKL:llän nettisivuilta niin mun ei tarvitse selitellä kiemuraan :)

http://voittaja.kennelliitto.fi/FI/voittaja2009/etusivu.htm

Sehän olisi huippua! Nyt kun kerta sinne asti tullaan :)(no sehän on vain 2 tuntia) täytyy järjestää tapaaminen! :D

Veera kirjoitti...

Hei te päätitte osallistua voittajaan, kiva :D meki osallistuttiin tonne turkuun, mutta voittajaan ei kyllä lähdetä nyt, mutta varmaan nähdään sitten kumminkin sen yhteydessä (:

M.A kirjoitti...

Koitan treenata Lakun kanssa paljon ennen näyttelyä ja toivotaan että sielä sitten onnistuisi, vaikka Laku onkin vasta 10kk silloin. Junaillaan se tapaaminen onnistumaan :)